søndag den 27. april 2008

Besøg i Gavlhuset...

Aalborg scrapbookingklub deltog i fredags, i åbent hus arragenmentet i Gavlhuset Haverslev. Vi var 4 stks, som sad og scrappede hele eftermiddagen, og jeg må sige at vores bord var velbesøgt det meste af dagen.... det var først hen ved 16.30 tiden at de besøgende klingede af.

Udover os, var der en demonstrant fra Pergamano, Lene fra Fiskars, private der sad med forskellige typer kort og decupage.
Lene fra Fiskars var rigtig sød, hende faldt vi godt i snak med, og hvilke lækre ting hun havde med. Vi endte med at få et nyt behov, nemlig en "scrap-boss", den var da for genial.... den kunne man præge de lækreste mønster ned i karton med.
Hun forærede os hver især en kniv til at sætte på fingeren, den er faktisk rigtig god, når man lige har vænnet sig til den, den aflaster håndleddet utroligt meget.


Herfra enden af, ses Stine og Alma. Erna som har gavlhuset, står i den stribede trøje og får en lille snak. Med ryggen til, ses Susanne med hendes bebs.

Fra denne ende, ses min tomme stol ;-) og derefter Lise.

Vi fik endviderer besøg af et gammelt medlem "Jette/Thanni", og 2 af vores nye medlemmer Susanne og Ditte, som havde Maria med. Hyggeligt at hilse på jer alle.

Det var en rigtig hyggelig dag, som vi meget gerne gør igen. Vi har aftalt med Erna, at det gør vi igen næste gang hun holder sådan en demodag.

Ingen kommentarer: