torsdag den 7. august 2008

Ja, så gik starten på den nye sæson. Det var en lidt spøjs aften, hyggelig (meget), men spøjs. Jeg tror ikke der var nogen af os der var særlig produktive hvad scrap angik, men snakken gik i højeste gear. Grunden hertil tror jeg skal findes i, at vi alle bare var så sultne, ihvertfald undertegnede. Jeg tror den var omkring 20.15. inden maden arriverede, men så blev der også kastet indenbords. Mums... det var godt.

Ja, så spiser vi igen.... denne gang bare kage. Som jo nærmest endte med at blive dessert, da det jo næsten var lige efter maden.
Fra venstre mod højre ses, Jette/Thanni, Susanne Z og Ditte.

Forrest i billedet, vores nye medlem (som kom til scrap uden papir....LOL) Maria/Frk. Scrap og Karina.

Som tidligere skrevet havde jeg smidt en udfordring ud, som blev afgjort i aften, og vinderen blev Sara. Susanne Z greb bolden, kvik pige, så hun satte en ny udfordring til næste gang, hvor hun så vil sponsorere en gave.
Opgaven lyder følgende: Scrap et LO fra dit fødeår. Meget frit hvordan du vælger at tolke dette. Igen, er udforderen den hårde dommer, sammen med ikke deltagere af denne.

Obs! Vi tog ikke fælles foto igår, både pga. en del aflysninger, men også pga. det møjvejr vi havde igår. Så næste gang, er lykkens gang, så kom med opsat hår og krøller. ;-)

Ingen kommentarer: