onsdag den 11. marts 2009

Opdatering...

Vi har i bestyrelsen set os nødsaget til, at aflyse vores planlagte kursus med Anne Thormose. Der har været for lidt tilmeldinger, og det ville ikke føles rigtigt at gennemøre det med få. Så desværre. Vi vil prøve at finde en ny dato efter sommerferien med hende, ellers har jeg sat et par andre gæve piger i arbejde, og det bliver spændende hvad de kan byde ind med.

Vi vil istedet finde en lørdag, og holde en lang lang scrapdag, hvor vi istedet kan inspirerer hinanden. Vi havde tænkt os at holde det som små workshops, og at alle kan byde ind med noget. Er der en teknik du mestrer rigtig godt, og som andre ville kunne få glæde af. Kunne du tænke dig at vise hvordan du har lavet et minialbum, en æske eller noget helt tredje. Så byd ind med det. Det betyde ikke noget om du har scrapet lang tid eller ej, eller om du tænker om du er dygtig nok eller ej.... alle kan et eller andet.
Meld tilbage til en fra bestyrelsen, og skriv om der skal købes noget materiale, eller om det er noget man selv kan tage med. Vi glæder os til at høre fra jer.

Endvidere vil jeg lige minde om, at Karens udfordring er kørt vidre til næste mdr. altså april. og jeg vil da opfordrer jer til at deltage, når der nu er nogen der gider at gøre noget sjovt for os.

Udfordringen lød på "Venskab", det skulle helst være egne venskaber, og helst ikke ens børn, men var dog ikke en betingelse.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Øv øv... Det var træls, men så ser jeg frem til noget efter sommer :)