onsdag den 2. december 2009

Juleafslutning...

Så kom den sidste mødeaften for i år, og alle undtagen 2 stk. var mødt op, plus at vi havde besøg af 3 gæster/nye medlemmer, ialt 14 var vi, så der var godt nok fuldt hus.

Susannes mor sælger mange sjove små ting,så hun kom lige i aften med en masse "goodies", og der blev hamstret i lys, gavepapir og servietter Dejligt så kan vi lidt igen, og julen kan bare komme.
Inden vi gik igang med alt vores julebingo, var der tid til at scrappe lidt. Ja, og som i kan se, så har digiscrap holdt sit indtog i vores klub. Det er Helle som er mester i dette område, men det smitter lidt af på os. Dejligt.

Ellers går snakken vidt og bredt, der er altid lige et par ting at vende siden sidst, hvordan går det med ?, og se lige hvad jeg har købt etc. Vi kender jo efterhånden hinanden rigtig godt, så det er aldrig svært at finde noget at snakke om.

I aften kiggede lederen af Tekanten lige ind, det gør hun nu forøvrigt tit, og det er rigtig hyggeligt, at huset lige som følger med i og har interesse i hvad vi foretager os.

Selvom om vi ikke fik scrappet meget, så er bordet fyldt op som om vi havde ;-) men tror at det er alle scrapperes akilleshæl, hellere for meget end for lidt.

Et par damer der morer sig over fotografen, men den de ler sidst ler bedst...

Her er vi helt matte efter vores julebingo, for hold da op der var mange gaver i år. Det var lige i sidste øjeblik vi blev færdige, så vi kunne nå at kaste lidt kage i hovedet inden vi skulle have ryddet op og hjem. Det endte til sidst med sidegevinster, først på højre side, men til sidst begge sider, så vi kunne begynde at udrydde pakkerne.
På bestyrelsens vegne, tak for en hyggelig aften, og må i alle have en hyggelig december mdr.

3 kommentarer:

Christina Kjølby sagde ...

DAMER ???

Nå men tak for en hyggelig decemberscrap - glædelig jul og godt nytår til jer alle.

Kh. Christina

Thanni sagde ...

Det var en rigtig go' aften igår - selvom nogen jo nok vandt ALT for mange gange i Bingo *TSK* ;P
Men glædelig jul og godt nytår til alle - jeg glæder mig til vi ses igen i det nye år :)

Livet på Søndergaard sagde ...

Der fik du mig Betina ;)
Jeg siger også mange tak for en God sæson og en rigtig hyggelig afslutning derpå :) Ser allerede frem til den nye sæson starter :) Og så lige et klap på skulderen til bestyrelsen, der gør et godt stykke arbejde :)
God jul og godt nytår :)