onsdag den 13. juli 2011

Efteråret 2011

Sommerferien er godt i gang - de fleste er nok på ferie og dermed ved at forevige deres vigtige minder, så vi ser frem til at se en mange lækre layouts blive lavet efter ferien.
Husk at foreningen nu har en fotoprinter (max. 10*15cm billeder), som du som medlem kan benytte. Du skal bare medbringe stick eller kort med billeder. Det koster kun 4 kr./billede eller 10 kr. for 3 billeder. Dejligt nemt, især da der kan laves op til 8 små billeder for 4 kr.:-)
Efteråret byder også på vores 5 års jubilæum. Tænk sig at det er 5 år siden, at vi mødtes første gange. Enkelte har været med helt fra starten. Tak for støtten til klubben. Vi fejrer jubilæet med en sommerhustur med masser af små overraskelser! Desuden skal det selvfølgelig også fejres i september, hvor det er 5 år siden opstarten.
Medlemmer skal huske at indbetale kontingent inden august kr. 300,- til 7117-1070924.

Husk også at vores medlem Betina er sprunget ud som holder af en ny convention: Kort & Scrap den 10.  september. Alle som har lyst, kan nå at melde sig til og bakke op om et godt initiativ i Aalborg.
Vi glæder os til at se jer 2. onsdag i august.
Vel mødt og rigtig god sommerferie.

På bestyrelsens vegne

Lise

1 kommentar:

Line sagde ...

Hej

Jeg har været inde og kigge på jeres hjemmeside flere gange og der ser super hyggeligt ud. Optager i flere medlemmer i jeres klub?

Mvh
Line