lørdag den 13. februar 2010

Onsdagshygge...

Vi må vist hellere til at få gang i bloggen, vi har jo i bestyrelsen bestemt at der skal skæres ned på mails, og at der skal intensiveres herinde. Har du et eller andet du gerne vil have på bloggen, så er du meget velkommen til at sende det til et af medlemmerne af bestyrelsen, som så vil sørge for at ligge det herind.
Jeg har brugt lidt tid på at opdaterer sidebjælken i dag, og igen har du nogle ideer dertil så kom frit frem. Men jeg har lavet om på kagelisten, så hold øje med hvilken mdr. det nu er din tur, og er du forhindret i at komme, så byt lige indbyrdes. Jeg har lagt Pias blog ind, og rettet Susannes adr. til hendes nye. Er der nogle blogs jeg mangler, vil jeg meget gerne vide det.

Året 2010 har budt på mange nye medlemmer, 6 stk. faktisk, velkommen til jer. Vi har også fået et meget større lokale at opholde os i. Vi har taget nye initiativer i år, såsom en fælles inkøbstur ud i sommerlandet, og en sommerhus scrap weekend. Hvilket vi glæder os meget til.

Lise fik lige skudt et par billeder, mens vi sad og fik kaffe/the og fastelavsboller.


Jette, som vist burde ligge i sin seng??? Karen, og Gitte.
Dorthe, Stine og Sara.

Gitte, Pia, Henriette, Betina og Mona.

Pia, Betina, Mona, Mariann og Anette.
En rigtig hyggelig aften, hvor der blev knoklet hårdt, talt en del, og drillet meget... og huskede lige den med drew drops (dewdrops Lise...) igen.... LOL...
Vi i bestyrelsen vil forøvrigt meget gerne, at i mere eller mindre har taget stilling til vores sommerhustur til næste gang vi ses. Turen er fra lørdag til søndag. Det vi gerne vil vide er, selvfølgelig føst og fremmest om du har lyst til at deltage, men også om du overnatter, eller om du er der hele lørdagen og så tager hjem og sover. Alt det er selvfølgelig af hensyn til vores planlægning og indkøb af mad til de forskellige måltider.
På bestyrelsens vegne, kan i alle have det fantatisk, til vi ses igen.

Ingen kommentarer: