tirsdag den 3. august 2010

Start på ny sæson... Vinteren 2010.

Ja, så nærmer sig tiden for en ny sæson i scrapklubben, og vi glæder os sådan til start og til at se jer allesammen igen.

Vi vil lægge ud med at vise et par billeder, fra Scrapklubbens tur til Unikhobby. Vi blev desværre ikke så mange, men dem der kom afsted, havde en fantastisk tur. Så en ligende tur, kunne da sagtens komme på tale igen i det nye år.

Vi blev modtaget af Benedikte med kaffe og te på kanden, og så havde hun været den vej af bageren efter de lækreste kager. Det var så varm og hyggelig en modtagelse vi fik. Men Uha, det er ikke den lille pung man skal have med til Unik, der faldt godt nok nogle gode ting ned i kurven..
Se selv hvor bleg Jette er, hun står og regner på hvor mange dage hun og børnene skal have havregrød.... LOL... Sorry Jette, kunne ikke lade være.

Vi starter op igen onsdag d.11 august i lokale 4-5 til sædvanlig tid. Der er blevet udleveret program af næste ½ år, og dem der mangler får det selvfølgelig når vi ses. Vi synes selv at vi går en spændende sæson i møde, men har du en ide til næste, så send den til os i god tid, så ser vi på det. De nye datoer for møde og kageliste er lagt her på bloggen her, se i sidebarren.
Vi starter ud med velkomst fra formanden, så skal vi have taget et nyt billede af os alle til bloggen, så husk at sætte parykken og der vil blive udleveret skitse til næste udfordring. Spændende.
Vær opmærksom på at vores blomsterkursus her i august er blevet aflyst, og vi kommer med en ny dato så hurtigt som muligt.
Som sagt, vi glæder os meget til at se jer alle, og til at komme igang igen. Vel mødt.

1 kommentar:

Thanni sagde ...

Jamen jeg glæder mig da bestemt osse til at se jer alle .....og Betina - LOL....igen ;D