lørdag den 14. august 2010

Vores scrapaften i august...

Så har vi skudt starten af for den nye sæson, og der var mødt hele 16 medlemmer op denne første gang. Flot. Vi er igen i denne sæson 22 medlemmer, det er bare så stærkt gået, at vi igen kan samle så mange.

Som et nyt tiltag af vores blog, er der lige ovenover dette indlæg lavet 2 knapper, den første er til den side i er på nu, den anden er til vores nye projekt, BOM 2010/2011. BOM står for "Book Of Me", og er et emne der som sagt vil køre over det næste år, for alle dem som har lyst til at deltage. Der er ingen tilmeldelse, og deltagelsen er som du har tid og lyst til. Har du lavet et BOM til et af emnerne i den pågældende mdr. så mail det til Jette eller Betina, så sætter de det ind som inspiration.

Skitsen er fra The Color room, og er næste mdrs. udfordring. Du SKAL bruge både skitsen og ALLE farverne, men i hvilken udstrækning bestemmer du selv. Der er gevinst til vinderen, som findes af 3 udvalgte ikke deltagene dommere. Det bliver så spændende.

Vi fik også taget et nyt medlemsbillede til bloggen, og det sidder allerede ude i sidebarren og pynter.

Susanne kom med kage, og det endda selvom hun ikke selv kunne blive. Den smagte fantastisk Susanne. Tak for det.

Vi her i bestyrelsen, siger velkommen til den nye sæson. Håber at vi alle får scrappet, hygget og oplevet en masse. Velkommen til den nye sæson.

3 kommentarer:

Thanni sagde ...

Tak for en - som sædvanlig - super hyg'lig aften allesamen :)..

frk-humlebi sagde ...

Ja tak for sidst. Jeg er faktisk allerede igang med udfordringer, så selvom det ikke lige er mine farver, kan det åbenbart lade sig gøre alligevel *s*

Livet på Søndergaard sagde ...

Godt tiltag med B.O.M og udfordring. Håber jeg kan tage mig sammen til at deltage :) Godt i kunne li kagen..