søndag den 9. maj 2010

Scrapweekend i Hals...

Vi i Aalborg scrapbooking og kort klub, har haft en helt fantastisk weekend i et sommerhus/fælleshus i Hals. Vi var 14 fremmødte, som havde en helt forygende og hyggelig lørdag sammen, hvor vi spiste, scrappede, spiste scappede og lige spiste igen.


Jeg startede med at hente Lise på hendes job, og så blev bilen ellers fyldt til randen, der var handlet ind til en del måltider, drikkevarer såsom sodavand, rødvin, juice og asti. Der kunne ikke være stoppet meget mere ind.

Vi drejede lige den vej af Hals by, og kørte ned til haven og gik en tur men vejret var absolut ikke med os.


Da vi ankom til huset, startede vi md at få noget varme på, pakke bilen ud, og så ellers få alle vores varer i køl og fryser. Derefter indtog vi vores medbragte aftensmad, som var de lækreste salater fra Nadjas.... mums... Ind imellem spisning gik vi rundt og planlagde lørdagen, lavede program, arbejdsplaner mht. mad og oprydning. Vi satte borde og stole op, og vi lavede dem om igen et par gange. Men så stod det der også bare.


Vi startede dagen med rundstykker, kaffe og te, og fik lige givet de første informationer. Så kunne det ellers ikke gå hurtigt nok med at komme igang, da der var en overaskelse sat på programmet kl.11.00. og Dorte syntes bare at tiden gik for langsomt der. Det var en lille konkurrence med tal under stolene, hvor Mariann trak numrene i vores lille lykkepose, og hvem fik første gevinsten....Nemlig, Mariann selv... hmmm... men synes nu også godt nok at der var en lille sidehældning til Støvring-pigerne der... LOL havde jeg ikke stået ved siden af såååååå....

Stine dukkede også op med "Lille mand", og hun fik her vores barselsgave, som var 2 af de brede Spinningrings. Hun blev utroligt glad for dem, det var faktisk lige noget af det hun ønskede sig. Tusind tak til os allesammen, skulle jeg skrive. Sejt at du dukkede op.

Ja, jeg fik skam også lov til at sidde med ham.... ohhhh, godt man ikke er i skruk-alderen.

Et lille kursus blev det også til, denne gang i krympeplast... og der blev af visse storproduceret, og nu vil jeg jo ikke nævne navne.... vel, Anette.

Så havde vi en skitsekonkurrence, hvor vi fik hele 8 bidrag ind.

Vi havde en konkurrence på hvad der ellers nåede at blive lavet i løbet af dagen, og her var der 13-14 bidrag.

Vinderen af konkurrence med "hvad der ellers blev lavet"... var undertegnede.

Vinderen af skitsekonkurrencen blev.......................................... Mariann..... Stort tillykke....
Tak til alle, for at have været med til at gøre dette til en uforglemmelig scrapdag. Vi i bestyrelsen vil rigtig gerne arrangere sådan en tur en anden gang, hvis der stemning for det.

1 kommentar:

Dorte sagde ...

Ja tak for en super hyggelig lørdag, den vil jeg med glæde gerne gøre om :-) Tak til bestyrelsen for det kæmpe arbejde de har lagt for dagen og lokalet var bare super til formålet. Vi ses på onsdag